Velkommen hos Netbaad.com

Vi byder dig velkommen i vores webshop og i vores fysiske forretning på Egå Marina nord for Aarhus, hvor vi også har pakkeri, lager og administration. Vi bestræber os på at yde service af højeste kvalitet, og for os er tilfredse kunder en nødvendighed for vores fortsatte eksistens og overlevelse. Vores store netværk af leverandører i ind- og udland gør os i stand til, at kunne betjene selv de mest komplicerede behov og vi bestræber os altid på, at finde den bedste løsning for dig som kunde. Vi sætter enormt stor pris på en personlig relation med kunden, og tager os tid til at rådgive og give en kyndig vejledning. Dette er en af de fordele man som kunde skal kunne forvente ved, at handle i en specialforretning som Netbaad.com. 

 

 omnetbaad

 

I webshoppen kan du finde over 15.000 forskellige varenumre, så vi tør næsten garantere, at vi har det bådudstyr du leder efter. Skulle der være noget du mangler, og som du ikke kan finde på netbaad.com skal du være meget velkommen til at kontakte os enten på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 86224393, så vil vi gøre vores bedste for, at skaffe varen alligevel. Kim Filskov ejer og driver Netbaad.com og har gjort det siden 2009. Han har altså knap 10 års erfaring indenfor branchen, og har selv haft motor- og sejlbåd. Kim kan derfor svare på langt de fleste spørgsmål du som kunde måtte have omkring bådudstyr. Han har blandt andet erfaring fra transport branchen, hvor han inden Netbaad har drevet selvstændig transport virksomhed i over 20 år. Henvendelser direkte til Kim kan ske på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kim får hjælp af Frederik og Philippa som i øvrigt er hans børn. Philippa har ansvaret for håndtering af webshoppen med henblik på, at give vores kunder den bedst mulige service. Derudover står hun for bestilling af de varer som bliver solgt igennem hjemmesiden, men som vi ikke har på lager i Egå. Det vil som regel være hende der kender til din webordre når du ringer ind med et spørgsmål. Hun har arbejdet med webdelen af Netbaad i flere år, og er derfor verdensmester i et gnidningsfrit forløb fra du som kunde bestiller dine varer til du får dem leveret. Har du et spørgsmål angående din webordre kan du skrive direkte til Philippa på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - så vil hun svare dig hurtigst muligt.

Frederik står for den mere tekniske del af Netbaad.com såsom løbende optimeringer og forbedringer af hjemmesiden, samt udsendelse af nyhedsbreve. Derudover assisterer han med indkøb, salg, kundehåndtering og webordre hvis der er brug for det. Henvendelser direkte til Frederik kan ske på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. fælles vision i Netbaad er, at vi igennem tæt dialog og gode relationer kan levere kvalitetsbådudstyr til konkurrencedygtige priser. Det er lige netop den tætte dialog, relationer og vejledning som adskiller os fra de store byggefirmaer og supermarkedskæder i forhold til salg af bådudstyr.

Vi kan ikke altid slå dem på prisen, men vi kan som regel slå dem på mange af vores produkter, og vi gør vores bedste for altid, at slå dem på servicen. Hos Netbaad tager vi os tid til vores kunder, og selvom det kan gå stærkt i højsæsonen forsøger vi altid at gøre vores bedste. Derfor håber vi også, at du vil kontakte os, hvis der er sket en fejl eller hvis du som kunde på den ene eller den anden måde har fået en forkert behandling.

Vi kan mærke på størstedelen af vores kunder, at prisen ikke altid er det vigtigste for dem og, at de af samme grund tilvælger bådudstyrsforretninger som Netbaad. Vi forsøger hos Netbaad at være din lokale specialforretning uanset, hvor i landet du befinder dig. Det skal være ligeså nemt for dig, at handlet hos Netbaad uanset om du har en båd på Egå Marina eller et hvilket som helst andet sted i Danmark.

 

Vi glæder os til, at se dig - enten i vores webbutik eller i vores fysiske forretning.

 

De bedste hilsner,

Kim, Philippa og Frederik

Netbaad.com / Netbaad ApS
Egå Havvej 25
8250 Egå
CVR 32326331

Kontakt: +45 86 22 43 93 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Vil du modtage spændende tilbud fra Netbaad.com?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende tilbud og nyheder direkte i din indbakke

Tilmed nyhedsbrev

Vi er en del af Marine Proshop kæden

"Vi holder af det danske sejlerliv og havet, så vores drøm er at skabe gode
kvalitets tilbud ved at slå os sammen"

Se alle aktuelle tilbud